06 112 303 92 Call Bel met David Call

Korte lijnen en een duidelijk proces

Met één specialist als aanspreekpunt heb je altijd degene aan de lijn die jou verder kan helpen

Onboarding

On-wiewatwaarnou? Oh! Kennismaken!

Vertel me wat jou energie geeft

In deze sessie is het belangrijk om in persoon kennis te maken. Ik zoek namelijk geen klanten maar partners waarmee er voor langere termijn aan jouw digitale groei wordt gewerkt. Hierbij hoor ik graag wat jou bezig houdt en waar je ambities liggen.

Post-its en een digitale witte muur

In de onboarding neem ik een stapel digitale post-its, sharpies en een brein vol ideeën mee. Met de gekozen tool kan jij zonder registratie de remote sessie bijwonen. Tijdens de sessie gaan we samen al jouw doelen en doelgroepen kenbaar maken, waarmee er een user journey wordt gemaakt. Na deze sessie heb je een duidelijk plan waarbij al jouw ambities ineens meetbaar zijn!

Vormgeven

Een knopje hier.. een beetje blauw daar..

Zonder een design geen volledig plan

Wist je dat als je een website bouwt zonder eerst afgestemd te hebben hoe het eruit ziet, je geld weggooit? Het is namelijk zo dat je zonder initieel website design achteraf langer bezig bent met het afstemmen van de i onder de puntjes.

Onderbouwd door data en een brein vol ervaring

Een goed design ziet er niet alleen mooi uit, maar houdt ook rekening met conversie. Zo worden keuzes in jouw persoonlijke vormgeving gemaakt op basis van bezoekersgedrag en de common sense van de ontwerper.

Ontwikkelen

Hier hoef je hééélemaal niks voor te doen. Lekker toch?

Stabiliteit en snelheid van een gigant

Jouw professionele website wordt gehost en beveiligd door Amazon. Dit houdt in dat al jouw gegevens veilig worden opgeslagen in de cloud. Wil je meer weten wat dit voor jou betekent? Bel David! 

Content beheren was nog nooit zo makkelijk

Het beheren van je inhoud hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Zolang jij zorgt voor de relevante content, zorgt Enverto ervoor dat het SEO technisch goed in elkaar zit. Jouw website wordt gebouwd op de basis van het bewezen WordPress content management systeem. Dit systeem is speciaal ingericht om mee te groeien met jouw ambities. Wel zo fijn toch?

Testen

Tijd om je website te slopen

To break or not to break

Met een bureau vol devices ga ik aan de slag om jouw website te slopen. Lukt dit niet meer? Dan is je website goedgekeurd. Kwaliteit staat bij Enverto heel hoog, omdat dit het verschil maakt om van jouw ideale klant een fan te maken.

Gelikt uiterlijk op mobiele devices

Alle websites die gebouwd worden door Enverto zijn goed te bekijken op mobiele devices, tablet, desktop computers en ultra-wide schermen. Dit is geen extra, maar een standaard.

Lanceren

Dit is pas het begin

Geef je digitale groei een vliegende start

Top! Je bent live. De wijde wereld in. En nu..?
De lancering van je website is pas het begin. Dit is een skelet waar jouw digitale groei op gebouwd wordt. Met regelmaat gaan we samen kijken hoe gebruikers jouw website bezoeken en waar de meeste impact te behalen is. Dat doen we natuurlijk met betrouwbare data. Op deze manier blijf je online relevant.

Neem een kijkje
achter de schermen

Neem een kijkje