06 112 303 92 Call Bel met David Call

Domineer de digitale wereld met jouw webshop

Jouw producten online willen verkopen, maar weet je nog niet helemaal waar je moet beginnen? Of heb jij juist een top idee en zoek je diegene die de professionele webshop op kan zetten.

Alles wat je nodig hebt om online te verkopen

Elke webshop bestaat om een specifiek probleem op te lossen. Het aanbod varieert van een online dienst tot fysieke producten en meer. Jouw webshop vraagt dus ook om een technische oplossing op maat die perfect aansluit bij jouw aanbod. Samen kijken wij naar jouw doel en stellen een strategie samen waarmee jij de digitale markt gaat domineren.

Geef jouw digitale strategie vorm met WooCommerce

De professionele webshop die speciaal voor jou wordt samengesteld, is gebaseerd op de software van WooCommerce. Door de enorme vrijheid van het platform, is het goed mogelijk om jouw strategie zo goed mogelijk vorm te geven.

Wat kan je verwachten?

WooCommerce platform

Jouw professionele webshop wordt gebouwd met behulp van WooCommerce. Zo kan jij jouw unieke producten eenvoudig beheren. Dit bewezen platform is de basis van 94% van alle WordPress e-commerce websites.

Duidelijke structuur

De structuur van jouw professionele webshop wordt gemaakt op basis van een strakke user journey. Zo blijft de aandacht bij datgene wat belangrijk is, jouw product.

100% maatwerk

Jouw nieuwe webshop wordt vanaf de basis specifiek voor jou opgebouwd. Op die manier is de kwaliteit van de techniek en het ontwerp gegarandeerd.

Koppelingen

Het voorraadbeheer koppelen aan het systeem die jij gebruikt? Het betaalsysteem van Mollie koppelen? Er zijn veel mogelijk. Samen met jou kijk ik graag wat jij nodig hebt om de webshop naar een volgend niveau te tillen.

Meest gestelde vragen

Wat is WooCommerce en waarom zou ik ervoor kiezen?

Een webshop laten maken? Net als vele anderen kiest Enverto voor WooCommerce. WordPress is de meest gekozen eCommerce plugin voor WordPress ter wereld. Wereldwijd wordt deze plugin gebruikt om zo’n 4 miljoen webwinkels te lanceren. Met WooCommerce wordt het beheren van jouw webshop een gemak.

Kan ik iDeal betalingen koppelen aan mijn webshop?

Jazeker, dat is mogelijk. Het is mogelijk om diverse betaalsystemen te koppelen, zoals Mollie, Stripe e.d.

Hoe krijg ik meer bezoekers en eindig ik hoger in de zoekresultaten?

Er zijn twee manieren waarop je meer bezoekers kan krijgen op jouw website. Organisch (SEO, Search Engine Optimization) en betaald (SEA, Search Engine Advertisement). Op het gebied van SEO, helpt Enverto jou om dit technisch goed strak te trekken en kan je qua content advies op maat geven. Als je op specifieke zoekwoorden hoger in de zoekmachine lijsten wilt verschijnen, kan je betaalde advertenties inzetten op Google of sociale media.

Even babbelen over jouw ambities?

Bel David op 06 112 303 92 of laat een berichtje achter op WhatsApp!